Aan de kaart
-
Voorgerechten
Gebakken kalfshersentjes, witlofsalade en tartaarsaus
€ 27
Escargots “Petits gris de Namur”, groene kruiden, noten en croutons
€ 25
Asperges op Vlaamse wijze
€ 24
Gebakken gamba, gelakeerd buikspek “Duke of Berkshire”, gekonfijte en gemarineerde wortel, curry
€ 37
Gebakken ganzenlever, gekonfijte rabarber, compote van rabarber en specerijensaus
€ 39
Drie kleine voorgerechtjes (vanaf 2 pers)
€ 49 pp
voorgerecht vlees menu
€ 24
voorgerecht vis menu
€ 24 -
Hoofdgerechten
Op het vel gebakken kabeljauw, asperges, lamsoor, mousselinesaus en gebakken aardappelen
€ 39
Jong haantje aan het spit
Frietjes, salade en dragonsaus
€ 33
Morilles, asperges, aardappelmousseline
€ 43
Schouder van lam uit de Pyreneeën op lage temperatuur gegaard, persillade met rozemarijn, jardinière van groentjes en gratin aardappelen (2 pers)
€ 41 pp
Duif Clamart, erwtjes, gebakken aardappelen
€ 43
Krokant gebakken kalfszwezeriken, bloemkool, aardappelmousseline, kalfsjus
€ 48
Vis volgens marktaanbod
dagprijs
Filet pur “ Simmental ”, frietjes en salade
€ 49
Mechelse koekoek aan ‘t spit met frietjes en salade
( 1 uur 20 min, 2 pers.)
€ 43 pp
hoofdgerecht vlees menu
€ 29
-
Barfood
Dim Sum
€ 15.00 per 3
Oester Gillardeau
€ 18,00 per 3
Mangalica ham
€ 19.00
-
Dessert
Dame Blanche
€ 13
Café glacé
€ 14
Panna Cotta, rode vruchten, meringue en citroencrème
€ 18
Bordje kaas met zijn garnituur
€ 19
Coupe Colonel by Geert Van Hecke
€ 16
Dessert menu aan de kaar
€ 13