De keuken van Geert Van Hecke bij u thuis ( traiteur )
-
Bestellen
Uw bestelling 24 uur voordien plaatsen
U kan uw bestelling plaatsen via mail en telefoon
melissa@dekarmeliet.be, voor verdere vragen kan u ons telefonisch bereiken op het nr 050 444 900
Wat moet u vermelden op de mail :
-Telefoonnummer
- naam
-welke gerechten
-welke dag u de bestelling wenst -
Betaling
Via overschrijving op rekeningnummer BE 79 3800 0895 9033
Cash betaling mogelijk, graag gepast in omslag -
Afhalen
U kan het menu afhalen in restaurant Bistro Refter "Molenmeers 2, 8000 Brugge"
de wagen kan u parkeren op de parking van De Karmeliet "Verbrand Nieuwland 4"
openingsuren
donderdag 14 januari 6 uur tot 18:30 uur
vrijdag 15 januari : 16 uur tot 18: 30 uur
zaterdag 16 januari : 10 uur tot 11 :30 uur -
à la carte
Voorgerechten
Vissoep met rouille en toast 14 euro p.p
of
Paling in het groen en gekonfijte venkel 23 euro
of
Gemarineerde zalm, salade van rode biet 17 euro
of
Gegratineerde macaroni, ganzenlever en prei 23 euro
Supplement truffel + 23 euro
Hoofdgerechten
Coq au vin met zijn garnituur 27 euro
of
Stoofpotje van varkenswangetjes, jardiniere van groentjes en aardappelmousseline 27 euro
of
Hutsepot Royal à la Geert Van Hecke ( Spek, worst, saucisson de Morteau en zacht gegaarde spiering ) 27 euro
of
Paling in het groen, gekonfijte venkel en aardappelmousseline 33 euro
of
Gegratineerde macaroni, ganzenlever en prei 33 euro
Supplement truffel + 23 euro
Gehakt balletjes
• Gehaktballetjes met tomatensaus en champignons 14 euro
• Gehaktballetjes met Luikse saus en spitskool salade 14 euro
• Gehaktballetjes op zijn oosters 14 euro
Bijgerechten
• Aardappelmousseline 4 euro
• Griekse pasta 4 euro
De keuken van Geert Van Hecke bij u thuis
donderdag 14 januari, Vrijdag 15 januari, zaterdag 16 januari
Wij biedenen u à la carte aan
Back to menus