Aan de kaart
-
Voorgerechten
Gebakken kalfshersentjes, carpaccio van tomaat
€ 21
Gebakken langoustines, gelakeerd buikspek “Duke of Berkshire”, structuren van wortel, yoghurt met koriander
€ 38
Escargots “Petits gris de Namur”, groene kruiden, noten en croutons
€ 21
Gebakken ganzenlever, structuren van rabarber en specerijensaus
€ 37
Asperges op Vlaamse wijze
€ 27
Tataki van tonijn, kaviaar en pasta van courgettes
€ 33
Drie kleine voorgerechtjes
€ 36
-
Hoofdegerechten
Kabeljauw gegratineerd met compote van tomaat, jonge prei, écrasé van aardappelen
€ 37
Vis volgens marktaanbod
€ Dagprijs
Jong haantje aan het spit, frietjes, salade en dragonsaus
€ 28
Americain met frietjes en salade
€ 28
Kalfsribstuk in kruidenkorst, jardinière van groentjes, écrasé van aardappelen
€ 38 pp
Krokant gebakken kalfszwezeriken, groene asperges, gekonfijte tomaat en écrasé van aardappelen
€ 42
Filet pur “ Simmental ”, frietjes en salade
€ 47
Mechelse koekoek aan ‘t spit met frietjes en salade
(1h 20 min, 2 pers.)
€ 38 pp
-
Barfood
Japanse kippenballetjes
€ 11.00
Oester Gillardeau
€ 14.00 per 3
Mangalica ham
€ 19.00
-
Dessert
Dame Blanche
€ 12
Panna cotta met seizoensvruchten
€ 10
Café glacé
€ 12
Citroentaart
€ 12
Bordje kaas met zijn garnituur
€ 18
Coupe Colonel by Geert Van Hecke
€ 15