Aan de kaart
-
Voorgerechten
Gebakken kalfshersentjes, witlofsalade en tartaarsaus
€ 24
Coquille St-Jacques, curry van zoete aardappel en chorizo
€ 37
Asperges op Vlaamse wijze
€ 29
Escargots de Namur, groene kruidensaus, witte pens en salade van venkel
€ 25
Drie kleine voorgerechtjes (2 pers)
€ 49 pp
Voorgerecht vis menu aan de kaart
€ 23
voorgerecht vlees menu aan de kaart
€ 23
-
Hoofdegerechten
Op het vel gebakken kabeljauw, asperges en aardappelmousseline
€ 39
Vis volgens marktaanbod
€ Dagprijs
Jong haantje aan het spit, frietjes, salade en dragonsaus
€ 28
Jong haantje aan het spit, asperges, Morillesaus en aardappelmousseline
€ 38
Schouder van lam uit de Pyreneeën op lage temperatuur gegaard, persillade met rozemarijn, jardinière van groentjes en gratin aardappelen (2 pers)
€ 39 pp
Krokant gebakken kalfszwezeriken, boschampignons en pasta met roomsaus
€ 48
Filet pur “ Simmental ”, frietjes en salade
€ 47
Mechelse koekoek aan ‘t spit met frietjes en salade
( 1 uur 20 min, 2 pers.)
€ 39 pp
hoofdgerecht vlees menu
€ 29
-
Barfood
Dim Sum
€ 15.00 per 3
Oester Gillardeau
€ 18,00 per 3
Mangalica ham
€ 19.00
-
Dessert
Dame Blanche
€ 12
Panna Cotta, peer, karamel
€ 16
Café glacé
€ 12
Citroentaart
€ 12
Bordje kaas met zijn garnituur
€ 18
Coupe Colonel by Geert Van Hecke
€ 15